Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΠΑΜ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

 στην αίθουσα της ΕΔΟΘ στήν Προξένου Κορομηλά 51 στον 4ο Όροφο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες των Τομέων και Πυρήνων του Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειας Ελλάδας, Ηπείρου και Θεσσαλίας.

Οδεύοντας προς το 1ο Συνέδριο του ΕΠΑΜ και μετά από την καθολική ψηφοφορία για την νομική υπόσταση του κινήματός μας, έχει ξεκινήσει ένας ευρύς προσυνεδριακός διάλογος για τη μορφή της οργάνωσης που αρμόζει στις διακηρυγμένες αρχές μας.
Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου, διοργανώνεται Συνδιάσκεψη των Τομέων και των Πυρήνων του Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειας Ελλάδας, Ηπείρου και Θεσσαλίας με κεντρικό θέμα:
“Πολιτικός και Οργανωτικός χαρακτήρας του ΕΠΑΜ”
το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 στην Θεσσαλονίκη,
από ώρα 12:00 το μεσημέρι έως ώρα 18:00
στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα μέλη και οι φίλοι των Τομέων και των Πυρήνων του ΕΠΑΜ.
Επισημαίνουμε ότι η Συνδιάσκεψη αυτή, όπως και οι αντίστοιχες συνδιασκέψεις σε άλλα διαμερίσματα της χώρας, δεν είναι τακτικά σώματα με αποφασιστικό χαρακτήρα. Σκοπό έχουν αφενός να διευκολύνουν την ελεύθερη ζύμωση μέσα στις γραμμές του ΕΠΑΜ κατά την προσυνεδριακή περίοδο, αφετέρου να δοθεί η δυνατότητα της αλληλογνωριμίας μεταξύ μας για τη σύσφιξη των συναγωνιστικών μας σχέσεων και τον καλύτερο συντονισμό της δράσης μας στο εύρος της γεωγραφικής περιοχής που από κοινού δραστηριοποιούμαστε.

Οι συντονιστές των Τομέων και Πυρήνων των αντίστοιχων ΕΠΑΜ καλούνται να ενημερώσουν τα μέλη και τους φίλους τους και να φροντίσουν να προσέλθουν στη Συνδιάσκεψη όσα περισσότερα μέλη δύνανται, ή τουλάχιστο ένας ελάχιστος αριθμός εκπροσώπων τους.

Εντός των επομένων ημερών θα σας αποσταλεί το επίσημο πρόγραμμα των Εργασιών της Συνδιάσκεψης.

Σε ό,τι αφορά την ενεργό συμμετοχή σας στις εργασίες, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έως την Πέμπτη 22/3 για τους τίτλους των εισηγήσεων εκ μέρους του Πυρήνα ή του Τομέα σας καθώς και τα ονόματα των ομιλητών.

Η γραπτή κατάθεση των προφορικών εισηγήσεων, θα διευκόλυνε τις εργασίες της γραμματείας και του αρχείου της Συνδιάσκεψης.

Μέγιστη χρονική διάρκεια ομιλιών και εισηγήσεων: περίπου 10 λεπτά.

Μετά το πέρας των εργασιών της Συνδιάσκεψης θ’ ακολουθήσει πανηγυρική εκδήλωση-πορεία του ΕΠΑΜ με Πυρσοφορία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καλώντας τον κόσμο να τιμήσει με τη δική του παρέλαση, υψηλό φρόνημα και παλλαϊκή συμμετοχή την επέτειο της 25ης Μαρτίου ενάντια στη νέα κατοχή της χώρας μας.

Έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε, αν χρειαστεί, ικανό αριθμό συναγωνιστών/στριών. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έως την Τετάρτη 21/3 για τον αριθμό των ατόμων του Τομέα ή του Πυρήνα σας που προτίθενται να φιλοξενηθούν καθώς και για τις ημέρες φιλοξενίας τους.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το δυνατό συντομότερο για την πρόθεση ή τη δυνατότητα του Τομέα  ή του Πυρήνα σας να συμμετάσχει με εκπροσώπους στη Συνδιάσκεψη.
Τηλέφωνα και ηλεκτρ. δ/νσεις επικοινωνίας:
Δημήτρης Φωτόπουλος : 6976431606
Δήμητρα  Αυγητίδου      : 2310968096
Είμαστε βέβαιοι ότι οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες του Ε.ΠΑ.Μ. Βόρειας Ελλάδας, Ηπείρου και Θεσσαλίας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα ώστε να αντεπεξέλθουμε οργανωμένα και δυναμικά στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Συντονιστικό ΕΠΑΜ Θεσσαλονίκης