Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΑΜ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΑΙΟΥ 2012




Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ.) Σερρών ευχαριστεί όλες τις Σερραίες και όλους τους Σερραίους που εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους στην εκλογική συνεργασία «ΟΧΙ».

Επίσης ευχαριστεί όλους τους φίλους και τα μέλη, που στρατεύτηκαν ανιδιοτελώς στην πρώτη αυτή μεγάλη μάχη που κληθήκαμε να δώσουμε συμμετέχοντας στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις αντίξοες συνθήκες, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στη διάρκεια αυτού του αγώνα.

Δώσαμε μια άνιση μάχη και κατορθώσαμε, στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, να κατέλθουμε στις εκλογές και να διεκδικήσουμε με αξιοπρέπεια την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Τα κύρια εμπόδια στην ευόδωση των προσπαθειών και του αγώνα μας που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ήταν η μικρή προεκλογική περίοδος, ο σχεδόν από παντού αποκλεισμός της φωνής μας (κυρίως μεγάλα ΜΜΕ) και οι λογικές της χαμένης ψήφου που τελικά επικράτησαν.

Παρ’ όλα αυτά βγαίνουμε από αυτή τη μάχη με ψηλά το κεφάλι, πιο έμπειροι και καλύτερα οργανωμένοι, έχοντας κερδίσει ακόμα μεγαλύτερη γνωριμία με την ελληνική κοινωνία. Μπορούμε έτσι να συνεχίσουμε τον σκληρό αγώνα που έχουμε μπροστά μας στις ακόμα πιο δύσκολες ημέρες που έρχονται, από καλύτερες θέσεις και οφείλουμε να τον δώσουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί.

 Εξ’ άλλου, οι εκλογές δεν αποτελούσαν ποτέ για το Ε.Πα.Μ. αυτοσκοπό, αντίθετα ο αγώνας μας συνίσταται στη κινητοποίηση του μεγαλύτερου κομματιού του ελληνικού λαού για την ανατροπή του καθεστώτος κατοχής. Οι εκλογές δεν αποτελούν παρά μόνο μια στιγμή στον αγώνα αυτό, μια μάχη μόνο, που οφείλαμε να δώσουμε. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα έχει διάρκεια.

Θα ήταν παράλειψή μας αν δεν ευχαριστούσαμε τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ, που σεβόμενα την αποστολή τους και τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, μας έδωσαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το Σερραϊκό λαό.


Από την Συντονιστική Επιτροπή
του Ε.Πα.Μ Σερρών